امروز پنجشنبه 4 اسفند 1390
لینک های موضوعی

جزئیات مصاحبه
فهرست اصلی » بانک » صنعت بیمه هنوز اشباع نشده است
صنعت بیمه هنوز اشباع نشده است
رتبه کسب شده :
صنعت بیمه هنوز اشباع نشده است

بانکداری نیوز - اختصاصی: 75 سال است که صنعت بیمه در کشور فعالیت می‌کند، اما آنچه ازاین فعالیت و تلاش به جای مانده ضریب نفوذ بسیار پایین بیمه در کشور و رتبه ناچیز صنعت بیمه ایران در جهان است.

با توجه به اهمیتی که صنعت بیمه در اقتصاد کشور دارد و علاوه بر آن نقش مهمی که در حمایت و پشتیبانی از صنعت، اقتصاد، تولید و صادرات ایفا می‌کند، آنطور که باید و شاید نتوانسته است در سال‌های گذشته از جایگاه مناسبی برخوردار باشد و همچنان از قافله عقب مانده است. کارشناسان معتقدند که با به روز کردن خدمات بیمه‌ای و فرهنگ‌سازی مناسب می‌توان صنعت بیمه را در کشور توسعه داد.
دراین رابطه علی موسی‌رضا مدیر عامل بیمه میهن در گفت و گو با خبرنگار «بانکداری نیوز» گفت: هنوز بازارهای مغفول در صنعت بیمه وجود دارد که می‌تواند با ورود شرکت‌های بیمه‌ای جدید احیا شود و جا برای ورود شرکت‌های جدید بیمه‌ای در بازار کشور وجود دارد و این صنعت هنوز از این بابت اشباع نشده است.
وی با اشاره به اینکه شرکت‌ها باید از ظرفیت‌های خالی بیمه در کشور، اظهار کرد: سبد بیمه‌ای مدتی است ثابت بوده است و باید رشته‌های جدید و تنوع در خدمات بیمه‌ای ایجاد کرد، چراکه این موضوع موجب افزایش رقابت بین شرکت‌های بیمه‌ای می‌شود.
به گفته موسی‌رضا، با ایجاد رقابت بین شرکت‌های بیمه، ضریب نفوذ آن در جامعه بالا می‌رود و همچنین ظرفیت بیمه‌ای کشور افزایش خواهد یافت.
مدیر عامل بیمه میهن پاسخ به این پرسش که ضریب پوشش بیمه در کشور چگونه است، گفت: وی تصریح کرد: در حال حاضر برخی از مردم هنوز از پوشش بیمه‌ای لازم برخوردار نیستند و باید دراین راستا با شناسایی نیازهای مردم و ایجاد رشته‌های جدید و متنوع در‌صدد افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور باشیم.
وی با تاکید براینکه رشد بیمه‌های عمر در ایران، در فضایی رقابتی میسر خواهد شد، گفت: با ورود شرکت‌های بیمه‌ای جدید در بازاری کشور می‌توان امیدوار بود که فضای رقابتی ایجاد شود که به تبع آن شاهد رشد رشته‌های بیمه‌ای و افزایش ضریف نفوذ بیمه در کشور خواهیم بود.
نویسنده سر دبیر
امتیاز بدهید:


نظر شما
نام* :
وب سایت :
ایمیل :
نظرات* :
کد امنیتی : *
 
جستجو
تبلیغات